Friday, 27 May 2011

Ending Mantera Anjasmoro Yang.............

sumber : google

Menyesal gila every week layan drama seram Mantera Anjasmoro nih,
ending yang macam apa lagi dah..ish

Lagi menyesal semalam aku tidur awal sebab kureng sihat, 
siap set alarm untuk tengok final episod..
rugi aku bangun setakat tengok iklan yang lama nak mampus.

Ending yang boleh menyesatkan..betul entry Beautifulnara tu
Tak mungkin kuasa Tuhan tak boleh lawan kuasa syaitan.
Perjalanan cerita tergantung.

Pengarah, penulis skrip & TV3


p/s : Nampak lah sangat, producer nak wujudkan Mantera Anjasmoro 2..haha kirim salam laaa..

6 comments:

  1. Mcm mana ending dia?? Ce cite. X smpat tgk pon smlm.

    ReplyDelete
  2. @Mrs.Farhan
    ending langsung xbest..kak mona menang, die bwk 2laki bini tu g alam lain yg x akan dpt blk semula..

    ReplyDelete
  3. Pehhh, gile lah. X kan kak mona lg hebat kot. Hishhh.

    ReplyDelete
  4. @Mrs.Farhan
    yer..itu la ending nye..
    kan...agak menyesatkan

    ReplyDelete
  5. saka dia susah nak buang kan..tpi ending part kak mona tue mmg bodo..tpi btul kot suria ckp nak ada part 2..nk tgk apa cer lak..mesti cerita jdi kelaut...

    ReplyDelete
  6. @Safiyyah
    kan..kalo saka pun xkn lah nk biar ending tu menang kt k'mona..ish
    terpesong haih..
    kalo ada part 2 kim salam la nk follow lagi...hehe

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)