Monday, 30 May 2011

Karak Yang Hamprak

sumber : google

Filem Karak yang hamprak pernah aku tengok,
plot cerita yang entah apa²..pelakon pulak macam tangkap muat.
Shahir, Along Eyzendy, Sheera Ayob & Kilafairy.

Kilafairy tu entah macam mana jadi pelakon, berlakon pun dah
macam cacing kepanasan melentok liuk sana sini, 
filem seram dah jadi macam filem lucah pun ada.

Kalau sesiapa yang teringin sangat nak tengok p lerrr..
tapi aku cukup menyesal RM26 untuk filem nih,
lagi bagus kalau masuk slot Cerekarama saja.

Nak bagi bintang pun tak sampai hati, aku g tengok disebabkan 
filem terbitan KRU tapi amat laaaaaaa......ish :-/

Cuma dalam filem ni just nak bagi kesedaran pada kita tentang
pentingnya mengetahui apa makna disebalik surah² al-quran,
bukan setakat menghafal saja tapi langsung tak tau kandungan..

Bila dah ending baru aku faham, kenapa Nik cakap 
"..Zura yang dulunya ustazah tapi sekarang 
dah berubah jadi ustazah moden.."
Iman tak cukup kuat..ni hantu tu yang cakap...hahahahaha



p/s : Tak payah g panggung cam aku rugi bebenor, tunggu ja nanti keluar kat Semakness Tube
free..kalau tak best pun tak rasa rugi.. ;)

11 comments:

  1. hallamak...xbest ka cita nih..? bru ingat nk p layan...uwaaaaa

    ReplyDelete
  2. @Ribena
    yer lorr..agak kureng..
    tp xtau la kalo org lain,
    lain org lain penghayatan ;)

    ReplyDelete
  3. susah la cite hantu yg kat wayang tu best, if drama myb best la jugak..

    ReplyDelete
  4. @Leez
    itu laa..mnyesal pun ade g tgk..hikhik tu pun ade dah yg kua time tgh tayang lagi...

    ReplyDelete
  5. mujur tak p tgk.. hahahahampess

    ReplyDelete
  6. hehehe...kilafary tue ntah apa2..meluat gila..klu free mmg dah caw..hehe..tpi mcm suria ckp..moral cerita tue bagus..cuma mcm tak kena pun ada..piya x perasan pon y nik ckp ustazah moden tue..tue y heran..kata johan al quran..tpi free hair..ahaha

    ReplyDelete
  7. @Haru Biru
    memang hampesssss..hehe
    tp xtau la kalo org lain maybe dorang rasa best :)


    @Safiyyah
    ada lah, masa tu dlm keta sblm nik turun beli beger nik ada ckp..hihi
    itu la ustazah moden, sbb tu hantu tu syok dok ganggu dia...haha

    ReplyDelete
  8. tudiaa..tekun tengok filem tu siap bleh hafal skrip tuu..ekoekoekoe...
    rase cam rugi je nk upload cite tu dalam blog...mesti xde sape yang tekan LIKE...ekekekeke.. cite terhampeh 2011

    ReplyDelete
  9. @Semakness
    khusyuk kottt smbil mata tutup ng tgn..ekekek..

    weh mna aci kata nk upload..
    kalo free sape yg xnk tgk..ish

    ReplyDelete
  10. tak best ke? baru nak g tengok. tggu keluar kt astro first la.. haha.. :)

    ReplyDelete
  11. @She's Gee
    ha'ah..xbest...hehe
    kalo nk tgk tggu yg free aje.. :)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)