Tuesday, 31 May 2011

Kasih Yang Suci - Teringin Nak Beli


Teringin beli on9 novel ni kat Karangkraf Mall baru RM17.91 hehehe
tapi takut kena marah atas dasar membazir,
sebab aku dah baca novel nih berzaman dulu tapi pinjam je la
then, sekarang pulak Nora Elena..

Tapi............
kalau nak beli untuk buat koleksi tak boleh ker..?
nak search ayat yang kesian dan meruntun jiwa la
baru ada yang kesian, izinkan beli..hauhauauaa
step order sini


p/s : Price tu valid sampai 31/05/11 saja.. :)


6 comments:

  1. wah! de jugak jual novel on9 yek ;p suria beli nnt pos kat umah leez ;p haha~

    ReplyDelete
  2. @Leez
    hahahaa..bleh² tp kalo dah beli laa..
    nk g memujuk jap supaya bleh beli..
    hahahahaa :P

    ReplyDelete
  3. kite now tgh bc novel ni kat tenet;p hehe~

    ReplyDelete
  4. @Leez
    uwaaaaa..jelessss!
    nak link pls..ngeh³ :p

    ReplyDelete
  5. ok2 ;p tp die bukan full taw.. ade yg xde, benci! T__T

    http://books.google.com.my/books?id=Kx3T_HR66OAC&printsec=frontcover&dq=Kasih+Yang+Suci&lr=#v=onepage&q&f=false

    ReplyDelete
  6. @Leez
    yer ke..?
    xpe la suria da penah khatam dlu,
    ni nak refresh je..hehehe

    thanks dear,hihi :)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)