Wednesday, 25 May 2011

Padan Muka Eid



Abaikan title,hehe tu touching sebab Nora Elena episod semalam :D
Selalu orang cakap wanita baik hanya untuk lelaki yang baik,
meh nak tukar, lelaki jahat hanya untuk wanita jahat, 
Eid sila ambik Yvonne..hehehehe

Aku rasa Seth Tan tu la perogol Nora Elena dulu,huhu

Cik Embun cakap dia rela maafkan andai perogol itu
Seth Tan a.k.a Aaron Aziz
dasar memandang luaran kan..hahahahaha

Akak aku pulak cakap, malam pertama nanti Nora Elena akan
terperasan yang perogol itu ialah Seth Tan,
sesuka hati hampa buat sinopsis.


 p/s : Syahdu lagu Berubah ni..sayu owh..

12 comments:

  1. dorang ckp si seth 2 yg rogol, nnt elena taw gak.. nak cr novel die mcm xsempat =( xsuke la si Eid 2! eeee~

    ReplyDelete
  2. Cik Kymchi sangat suka citer NORA ELENA!!!!!!Giler-giler suka!!!!

    ReplyDelete
  3. NORA ELENA mmg best! yuhuu

    tp kdg2 menyampah gak ngn sikap Yvonne,heee

    ReplyDelete
  4. ape tajuk lagu citer NORA ELENA tue yer??? minx tolong gi taw..nak cari laa...
    Eid memang tak suka!!!benci!!! ikut pale angin dye jer..huh..!

    ReplyDelete
  5. @Leeza
    xyah la cari novel tu, nti xsuspen..
    suria dah bace dlu,ekekek

    perogol yg hensem,huii ;)


    @Cik Kymchi Puat
    kannn, pukul 7 jgn siapa berani ganggu..haha

    ReplyDelete
  6. suria: dah bc ke?? ok cecite last die appy ending ke x?? ;p hehe~

    hensem xhengat!;p

    ReplyDelete
  7. @Cikji
    Yvonne tu kan suka kan Seth,
    camtu la pe'el tepuk sbelah tgn, hiks


    @Cik Kymchi Puat
    yg tu tajuk dia Berubah download kt 4shared.com ;)


    @Leeza
    uwaaaaa..nti xsurprise laa, standard ending cam bicara hati kot..hint je ni..hehe :)

    ReplyDelete
  8. bicare hati dah bc, waaaa~ best nie! ;p haha~

    ReplyDelete
  9. mmg si seth yg rogol,adik aku dah baca novel nie...hahahaha sorry sy xtgk ini drama k byeee....:)

    ReplyDelete
  10. @Leeza
    kan..Bicara Hati pun kena buat drama ;)

    @Ieta
    spoil betul laaa, aku pun dah baca k..huhu :p

    ReplyDelete
  11. tak tengok crita ni dari mula,,smlm baru tengok macam menarik jerr..

    ReplyDelete
  12. @Khamiza-Khalisha
    sgt best lorrr..lyn kt youtube la episod yg tertinggal tu ;)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)