Wednesday, 25 May 2011

Plants vs Zombies

sumber : google

Kegilaan yang terbaru sejak balik kampung last 2 weeks,
game Plants vs Zombies, hahahhahahaha
ini semua anak buah punya hal, asik main game ni sampaikan
orang lain nak pegang pc pun tak boleh.

Mula² mengutuk budak main game entah apa², baik main game Mysteries Case File
ada jugak faedah cari barang buka kamus
Last² aku tercuba jugak, sampai sekarang dok addict
langsung tak boleh on lappy mesti nak melekat ja dengan game ni.

Tapi tak tau nak download kat mana sebab aku copy dari folder anak buahku sajo ;p
bijak aku nih, kahkahkahkah mana reti aku nak download

5 comments:

  1. tudia aritu da kasi dalam pendrive..p amek laen pasai pa..

    ReplyDelete
  2. yg aritu xlengkap laa..
    xleh main..ada yg xde..

    ReplyDelete
  3. saya ada dwnload link game ini :)
    awak nak?

    ReplyDelete
  4. @Saya syamim
    bleh jer..hehe ;)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)