Saturday, 25 June 2011

Akhirnya, Tamat Jua Maharajalawak


Akhirnya malam tadi tamat jugak Maharajalawak, walaupun ramai yang beranggapan Jozan akan menang tapi rezeki memihak kepada Sepah, tapi Sepah memang konsisten every week.huhu


Suka hati lah siapa nak menang pun, tapi bagi aku malam tadi Nabil yang jugak yang menang walaupun No.3 dia sapu habis 150k seorang..huhu rasanya ni semua Astro punya planning laaa, maybe nak divide sama rata lebih kurang duit hadiah tu kot, Sepah kan 3 orang..divide 3 dah tinggal 116k.

Apa² pun rezeki baby Shuib & Siti Sarah la kan..Tuhan ada je akan bagi rezeki..alhamdullillah. malas aku nak review, rata² manusia kat malaysia tengok kot malam tadi, kalau tak tengok p cari Youtube hahahaa..


p/s : lega setiap jumaat malam sabtu takyah tunggu sampai pukul 12 nak ketawa terbahak².. :D

No comments:

Post a Comment

Hello cantik's.. ;)