Friday, 10 June 2011

Alhamdullillah

Alhamdullillah..aku punya seorang kakak yang semangatnya sangat kuat.
bila segalanya tak seperti yang dirancang, keluarga yang paling utama
dan sebagai penyokong tegar.

ni ah kak aku, first time introduce..aku sayang dia wohh walaupun selalu bergaduh
kami adalah BBF yang paling hebat..banyak rahsia orang lain tak tau termasuk family tapi tetap kami simpan rapi..hehehe.

Biar apa pun, aku tetap sokong apa saja yang dia nak buat even orang lain tak setuju,
bagi aku kalau kita sendiri yang nak bahagia, jangan harapkan orang lain,
abaikan apa saja kata² nista orang..even cousin aku sekali pun...

aku tau ramai yang mengata kami 2beradik..cakap senang, untuk membuktikan
memang susah, kami bukan jenis nak biar mak dan ayah susah sampai kena cari
sedara lain mintak tolong..kepada cousin aku sila terasa!!
jangan menyusahkan mak dan ayah aku walaupun bapa sedara aku sendiri..

Kalau tak tau jangan bercakap..
 

p/s : Semoga keputusan yang dibuat ni menjadi sangat bermakna..alhamdullillah ;)


4 comments:

  1. bestnye ade kakak, boleh share rahsie..

    jeles =(

    ReplyDelete
  2. @Leez
    hehe..tu la byk sgt rasia smpai kdg² terlupe..

    leez mesti sulong.. ;)

    ReplyDelete
  3. best-best ;p leez no 5 la, atas semua abg ;) xleh nagis2 nnt kene buli.. hehe~ kirim salam kat akak ye ;p

    ReplyDelete
  4. @Leez
    lorr..salah rupenye..hihi
    ramainye abg...

    insya'allah.. :)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)