Friday, 3 June 2011

Congrats Sahabat


Weekend ni sangat padat dengan wedding kawan²,
Sorry la weh..tak semua dapat aku attend..
Tak dapat balik kampung jenguh kawan²,

uih touching betul aku, tetiba sensetive pagi nih
call minah ni yang bakal di ijab kabulkan selepas zohor nanti..
sebak wehhh dengar suara hang tadi, meleleh air mata aku
tak dapat balik tengok hampa bersanding

Memang plan nak balik pada asalnya tapi apa lah daya aku ni,
gila teringin tengok hang naik pelamin dengan perangai loklaq tu..hahahaha
sob..sob..sob -.-"

Selamat Pengantin Baru

Masyitoh & Izwan Hafiz

Dan tak lupa jugak pasangan ni, tahniah :)

Furzani & Hafiz

2-2 couple ni bercinta sejak zaman sekolah dan akan celebrate
anniversary's pada hari yang sama sebab harini jugak akan di ijab kabulkan.

Rupanya bukan zaman kolej saja bertemu jodoh, malahan zaman sekolah pun..
aku..? rahsia.wakakakaka :P


p/s : sorry beb, gambo ni aku kidnap dari fb masing²..kiki :D

2 comments:

  1. Wahhh, sweet lah kapel sejak skolah. Nak jugak cmtu. Erkkk. Hehhehe.

    ReplyDelete
  2. @Mrs.Farhan
    memang sweet..satu class lagi..
    hehehehe :)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)