Thursday, 9 June 2011

Kami Ber - Ice Room

Semalam acara mengejut tanpa sebarang planning..tetiba tersebut terus jom
Kami ber-Ice Room yang bertempat di Bangi, rupanya dekat ja 15min dari rumah, huhu :)


First time masuk Ice Room, sangat teruja tapi food tak berapa best
mungkin tekak orang kampung aku nih..haha

ni aku punya Hong Kong Wantan Mee a.k.a meggie ayam tak sedap langsung

ni cik embun punya Nasi Lemak, pun rasa ok2 saja..

Cik senah punya lupa snap entah apa dia order Famous Fried Rice kot...haha dia gila menyesal :P
dan tujuan utama ice cream

yang atas sekali Tropika Mix Fruit, meriah ohh dengan buah-buahan dan ada buah pelik..wakakaka
ni cik senah je tau..bengong mung nih :P
yang tengah aku punya blueberry + kismis..syirap blueberry dah sedap tapi kismis potong betul laaa..
yang kuning bawah sekali manggo, gilo kuning snow ice dia, at least ada jugak flavour daripada aku dengan cik senah white only..cam tak dak flavour

 antara semua aku sorang ja hadap sampai licin..
bukti nih selalu orang tu cakap aku makan tak habis... :D

Keseluruhan..snow ice dia not bad, halusssss....next time nak try fresh strawberry :)
Total semua RM 62.90 murah...? entah..aku makan saja..huhu
lupa..watermelon jus 1 glass :) 

4 comments:

  1. hey! baru igt nak try ice room ;p amacam puat hati x?? ;p

    ReplyDelete
  2. @Leez
    ok laa..ice je best kot..
    lain food xsedap..
    gile byk 1 mangkuk tu tau..
    g ler try..lembut jer ice die :)

    ReplyDelete
  3. kene try jugak ni! ;) dekat je dgn umah tp x singgah2 =(

    ReplyDelete
  4. @Leez
    lorr..rugi..
    bangi ker..? nilai..? damansara..?
    heheh :P

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)