Thursday, 23 June 2011

Macaron - Cik Min

Salam semua..baru nak update, bz tahap melampau this week.cisssss
ok..


Kenal tak apa kat atas ni..? ini la Macaron, dessert orang Perancis..aku pun baru tau je..hehe kesedapan..? sedap bagi tekak aku, haritu pernah try tapi tak ingat beli kat mana, manis + ng filling yang sour sedap... 

Ni nak try macaron daripada CikMin pulak, sebenarnya dah lama aim macaron CikMin ni tapi asal nak masuk order je full..uwarggh! agak laju orang lain daripada aku..

so, for my majlis awal² lagi aku dah masuk order. alhamdullillah, available katanya CikMin hehehe sangat teruja menunggu next week sampai, tu pun aku mintak change address untuk send ke office Cik Senah coz risau time sampai tu aku dah start cuti..tq Cik Senah :)


Not for sure sebelah sana boleh terima ke tak kemanisan macaron nih, tapi bagi tekak aku tersangat sedap.. "yang, nanti kalau tak boleh makan the next day deliver balik ke nilai k, thanks..." huahuauhaua

Sesiapa teringin order sila lah ke CikMin cepat² weh, order Julai dah open silap² petang kang CikMin dah close..hehehe murah rezeki CikMin, jangan risau CikMin sangat memahami..senang berurusan ;)

Price sangat berbaloi, kat lain xdapat price macam CikMin..murah tak semestinya tak sedap, mahal tak semestinya sedap :D


p/s : Lupa la flavours apa aku order, malas nak check email.. :P

5 comments:

  1. tapi harga dia tu tak berbaloi.. buat sendiri je :D

    ReplyDelete
  2. @GincoMerahJambu
    memang sedap..tp tu lah takut lain org lain tekak :)


    @Haru Biru
    adoii..andai expert dah lama buat, susah kot der..wlupun bahan² senang..xmampu lg la nk buat :P

    ReplyDelete
  3. @Lieyly Alia
    cepar order..buat utk raye..hihi ;)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)