Wednesday, 15 June 2011

Nora Elena : Seth Tan Tampar Muka Yvonne

Sakit jiwa aku tengok watak Yvonne episod semalam, gedik macam cacing panas..

Aku amat lah berharap moga² ada scene Seth Tan tampar muka Yvonne tu, padan muka!! Seth pun satu, kalau iya pun best friend tak kan lah Yvonne dok mengata wife sendiri pun boleh tadah telinga percaya lagi.

Dan rasanya, banyak part dalam novel mungkin tak akan ada dalam Nora Elena..mana nak sempat Yvonne culik anak dorang padahal Nora Elena baru je pregnant one month, celah mana lagi nak excident..hihihi.
Tinggal lagi 2 episod je haih..haha

Tengok je lah nooh :P


p/s : Nak jugak scene Seth tampar muka Yvonne..geram..hahahaa :D

4 comments:

  1. hahaha~ mmg gedik pempuan 2, rase nak tangan kan jeee! lari byk sgt dr novel, xleh nak bajek ape lah jd lepas ni kan..

    ReplyDelete
  2. @AmiraRosli
    kan...geram je ;)


    @Leez
    tu la..cam byk scene yg x dimasukkan..asal lah wujudkan si Yvonne tu..hahaha

    ReplyDelete
  3. kan aku pun geram tgk pompuan tu, yang Seth plak cam bodo dok dengar ja pompuan tue kutuk bini dia kan...

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)