Wednesday, 29 June 2011

Salam Israk Mikraj

Salam Israk Mikraj yang penuh keberkatan..
hari ni public holiday untuk N9 kan..? kan..? others state aku tak sure, yang aku very sure aku kerja.

Been bz this few days, coz jumaat & sabtu aku on leave..bengong on leave awal bulan / hujung bulan memang akan menyusahkan taturkerja aku.

Dengan parol, attendances..fed up kot, selalu orang dah hampir dengan date nak on leave happy ja kerja pun buat ala kadar tapi aku lagi kelam kabut mengalahkan General Manager.

Blogwalking pun tak sempat, lunch time pun sambil pegang roti buat kerja, woii boss mana nak dapat staff yang dedikasi like me..? hahahahahaha bongkak




p/s : oh hoiii...title tiada kena mengena dengan entry..kahkahkah :P

1 comment:

  1. takpe la kerja.. hehe.. dok umah pon tak tau nak buat apa.. hehe...

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)