Monday, 18 July 2011

Wayang : KL Ganster 2011 - Full Movie


Meh beramai-ramai secara pukal menonton KL Gangster 2011-Full Movie hanya di Semakness Tube mari lah bersama-sama menyokong filem Melayu kerana Melayu tak kan lapok di dunia..hahaha *tetiba peribahasa apa ni*

Segala hiburan terdapat di Semakness Tube :)


p/s : sheeeraaaammm nihhh :D

12 comments:

  1. body adi putra dalam KL Gangster mmg meletop kot! bahahah!

    ReplyDelete
  2. @Elie Lily
    kan²..? hehe..memang mantop..
    tp segan nak cakap..hihi :)

    ReplyDelete
  3. wah, bagusnya dpt tgok free je ek...

    ReplyDelete
  4. gatai ye korang tgk body si adi putra! hahaha~ aron aziz tetap di ati ;p hahaha~

    ReplyDelete
  5. citer aksi paling best stakat nie... best kan... ( jom klik )

    ReplyDelete
  6. @MamaNoriz
    hehehe..jom2 sementara bleh tgk free kita layan ajeeee..hihi :)

    ReplyDelete
  7. @Leez
    kihkih alaaa..terpandang laa..
    ooo..ni pemenat tegar aaron aziz nih :D

    ReplyDelete
  8. @Kotak Mancis
    yer..buat masa sekarang ini lah yg paling terhebat & terhangat kat malaysia..jom tgk.. :)

    thanks..

    ReplyDelete
  9. @suria
    aku dah download lama dah sampai nak muntah tau tgk cita tu berulang²...
    lalallalala...

    ReplyDelete
  10. @Lily
    memang best, lagi² kalo free..hehe

    ReplyDelete
  11. @Ieta
    eleehh.zariQ yg download..kecoh!! kakakaka..sila la muntah skang.. :P

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)