Thursday, 21 July 2011

Lagi Ramai Lagi Serabut

Pening..!!
Serabut kat office nih, aku ingatkan makin ramai boss ambil staff semakin happening semua orang nak buat kerja takda lah hanya 3 orang ja..ni makin pening..serabut kepala otak..!

Ada yang matang pun bila berkawan dengan budak terus otak pun jadi macam budak!

Benda remeh temeh takkan nak highlight masuk meeting..? pantry, toilet, sinki..etc.Dah guna tak reti nak cuci, dah habis tak reti yang re-fill yang baru, sampah kat lantai pun buat tak nampak.

Aku bukan lah rajin sangat nak jadik bibik kat office nih, tapi jenis mata 4 yang tak boleh memandang benda yang menyemak..!

Jangan lah sampai aku letak memo kat pantry, toilet & sinki tu..kang ada pulak yang cakap aku gila kuasa, semua pun tak boleh buat.

Penggunaan Milo, Coffee and etc juga perlu di had kan dah lepas nih, pagi, tengah hari, petang..tu belum masuk overtime punya masa lagi..sebelum boss complaint maintenance kat pantry naik baik lah korang berjimat..

Lepas ni aku akan beli brand yang murah² saja andai boss limit kan cost sebulan untuk pantry & toilet..time tu rasakan..hauhauahauau

sumber : google
kalau lah pantry tu camni punya rupa..memang nak kena pelangkung sorang²...


p/s : Ini lah akibatnya kalau aku jadik bibik pagi² lagi..nasib baik aku tak lontarkan laser aku pada budak² baru ni..hanya melontarkan dalam ni yoo..kikikik

3 comments:

  1. @suria
    jangan nak berlembut sangat lama² dia bt ang jadi bibik dia btol baru ang tau hahahahaha....=)

    ReplyDelete
  2. @Ieta
    xpo...aku kan sopan santun, berbudi bahasa..kikiki :P

    ReplyDelete
  3. cakap ajer budak skrg bukan fham pon die wat bodo jek,sekurang2 da lega daa terlepas dari rase sakit hati huhuh

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)