Wednesday, 20 July 2011

Review : Door Gift

Ieta Mohd Daud ni aku baru review..harap belum cukup basi lagi lah kan..kahkahkah
ini starting baru..esok² kalau mai penyakit rajin aku post step & every piece segala benda alah yang aku letak dalam tu..okeh..? deal...wakakakaka :D


p/s : Malas lah woii nak review ni, menyusahkan aku kena snap gambar...grrrrrr :/

4 comments:

  1. @suria
    amboi berkira sangat aihh ngan kwn² pun, mana tau lepas ni aku nak tiru buat mcm ang kaa hehehehehee....=)

    ReplyDelete
  2. @Ieta
    tunggu lah ngok ngek...
    kemalasan sedang melanda nih...huk³

    ReplyDelete
  3. ambik gambo byk2 la best,wat gaya tunggang terbalik ala2 potograper gituh

    ReplyDelete
  4. @cikji
    bab nk tunggang terbalik tu lah yg malas tu..hihi :D

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)