Monday, 25 July 2011

Wayang : Senjakala (Full Movie)


Wayang kali ni aku nak tengok filem Senjakala arahan Mohd Idham, yang mana aku tak tengok kat panggung..huhu aku hanya tengok kat Semakness Tube.

Seperti yang diketahui, aku memang kaki tengok movie secara online yer adik-adik, kakak-kakak.. :D

Moh kita ramai-ramai menonton, sinopsis semua terdapat di Semakness Tube. Jangan jadi seorang yang malas untuk berusaha meng-klik (sekali klik ja pun terus masuk) ..huhu




p/s : Wayang aku akan review setiap hari isnin, insya'allah andai aku tak malas..huahuahaua ;D

No comments:

Post a Comment

Hello cantik's.. ;)