Saturday, 20 August 2011

DoodleLiciouss : Mahu Dudel FREE?

First time join ni sejak blog baru, kalau blog yang lama dulu selalu join GA / Contest bagai..huhu ^^,
Cik Cempaka a.k.a Doodleliciouss nak bagi doodle free ni, wah i like kalau benda free..hihihi

Thanks Lady Jaja tag Suria...hehehe

Jom ler join..weeeeeeeeee ^_____________*

Cik Cempaka sayang comel intan payung, saya pun nak jugak doodle tu, harap  
Cik Cempaka sayang sudi buat untuk saya..hikhik ^___^

*ni dah habis power dah ayat bodek nih..tak reti lagi dah...weeee.......


Saya nak doodle yang bertemakan baju raya ni sebab saya belum ada baju raya,  jika  
Cik Cempaka sudi boleh lah saya buat inspirasi untuk beli baju raya nanti, and the most important saya tak reti create doodle sebenarnya....hikhik ^^,

Disebabkan saya baru dapat join hari ni, saya try jugak tag kepada si cantik yang berkenaan.

 

Syarat :
  1. Buat entry - DONE
  2. Tepek Banner - DONE
  3. Bodek CC lebih² - DONE
  4. Bagitau Naper Nak Dudel - DONE
  5. Tag lah Kalau Rajin - DONE (*tak pasti sempat ke tak dorang buat ni)
  6. Tarikh Tamat 20/08/11 - DONE

2 comments:

Hello cantik's.. ;)