Saturday, 6 August 2011

Mari Memasak : Sotong Tom Yam & Ikan Bilis Cili Padi

Semalam berbuka secara bersendirian..terus ingat mak kat kampung..sob..sob..sob

 Sotong Goreng Tom Yam

Resepi aku amik kat MyResepi. sedap weh, cewah puji diri sendiri..bukan lah tapi resepi best, simple dan sedap, aku buat sambil pejam mata ja...hahaha menipu benor :P

Ikan Bilis Cili Padi

Resepi ni aku ambik dari dapur Hanamemories, aku memang selalu stalker blog ni kalau mencari resepi.. huhu. Ini memang favorite aku.. pedas ya amat tapi terangkat, makan dengan bubur nasi pun sedap :D

Malu sebenarnya nak masuk entry apa aku masak ni, wakakakakaka.. bujang lah katakan.. sedap tak sedap ku bedal jugak sampai licin..

PRACTICE MAKE PERFECT..

ecewahhh..huhu :P

p/s : Resepi click pada link

6 comments:

  1. nasib baik la aku baca entri ni lepas bersahur, kalau baca petang2 nanti mesti aku mengamuk...

    quick link: kamu ada perasaan ?!

    ReplyDelete
  2. @hanafijaafar
    silap plak keluar entry ni pagi²...hahah :P

    ReplyDelete
  3. sotong tomyam tu nampak best... nsb da berbuka... hehe

    ReplyDelete
  4. perghh terliur aku tgk ang punya sotong tue, aku pun nak try bt gak laa hehehhee...:P

    ReplyDelete
  5. @Lady Jaja
    yooo..memey best pong..g lah try senang sgt :D

    ReplyDelete
  6. @Ieta
    hah..bagus2 buat la..gila senang, pejam mata..wakakakak :P

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)