Friday, 26 August 2011

Teriakan Kalbu - Fida



Tak sangka aku ni suara Fida, nyaring gilosss.. first time dengar lagu ni masa drama Kisah Alia @ TV3 ingatkan lagu zaman Zaiton Sameon dulu, rupanya tak..hihi syahdu lagu ni..rasa soft, aik tetiba @_@

Lirik Lagu : Teriakan Kalbu - Fida

Walaupun badai beralun
Disini aku setia
Merisik jauh khabarku padamu
Perlukah kuderita
Apakah kupercaya
...Dan bilaku menanti
Dan kau tiada

Tiada lagi kan ku terdaya
Tak mungkin nadi berdenyut cinta
Kau pergi tanpa aku merela
Dan hadir saat duka

Menanti bayang muncul tiada
Setelah kau janjikan ku bahagia
Kau hilang tanpa menduga
Jiwa terhenti nokhtah

Teriakan kalbu merindukan jiwa
Ngapa akhir aku terpendamnya cinta
Kan kau tinggalkan hanya tinta
Mencoret nada hampa..

Ada suatu perasan yang datang menusuk kalbu masa dengar lagu nih, cer try hayati....huhu 

p/s : Masih lagi mencari lagu nih dalam full version, dalam Youtube semua pun copy daripada Drama Kasih Alia... 

5 comments:

  1. owh.. betul la lagu cite kasih alia tu fida yg nyanyi.. 1st time dega mmg dah agak cm suare fida, boleh tahan gak ye =)

    ReplyDelete
  2. besh sgt lgu ni..
    tgk crte dia pom feel gile..huhuhu

    ReplyDelete
  3. @Leez
    pandai leez teka,suria langsung xtau dia yg nyanyi..ni baru tau..hihi

    ReplyDelete
  4. @isyam mirah
    kan..lagu cam zaman gemilang zaiton sameon..sayu jer..huhu :D

    ReplyDelete
  5. ahhha... suke lagu nie... cite tu pon suke... hehehe... =)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)