Tuesday, 6 September 2011

Dugaan Tetap Dugaan



Betul cakap orang dugaan masa bertunang terlalu banyak, kalau dugaan yang kecik memang banyak kalau yang besar tak larat nak hadapi.

Dugaan demi dugaan, krisis demi krisis..setiap saat jugak berfikir jalan yang betul, mana satu paling utama. adoiii.. -.-"

Dulu boleh je tolong kawan-kawan bagi kata-kata peransang bila time sendiri nak buka kata pun rasa tak mampu.

Dugaan ni bukan datang dari sudut perhubungan tapi bercangah dan bercabang, datang dari pelbagai sudut semata-mata untuk sebuah bahtera kebahagian kelak.

Cerita kahwin senang, selalu orang cakap ada duit kahwin lah..kalau ada jodoh kahwin lah.. semuanya tak semudah itu ingat ada duit kahwin boleh jadi mudah..? ingat dah ada partner senang nak kahwin..?

Banyak liku yang perlu di tempuh..banyak ruang yang kita perlukan

Mudahan segala yang terkusut dalam kepala aku malam ni terlerai selepas bangun tidur esok hari.. insya'allah!

Motivator yang mempunyai semangat waja, thanks darl.. ;)

8 comments:

  1. ya 100% betul, time tunang ni lah macam2 dugaan yg tak terfikir datang,kadang2 bukan pasal hubungan tp pasal mase depan ataw sekeliling.. tu baru fasa tunang,ceh~ ayat ku ;p haha~ saba ye yung, ini semua dugaan dari Allah maka kepada Allah kite mohon petunjuk ^__^ banyak berdoa and tenangkan hati..

    ReplyDelete
  2. @Leez
    hehe...amin³..
    thanks bakal pengantin cun ^_*

    ReplyDelete
  3. kamu jgn nagis2 nnt mate macam panda daaaa~ ;p hehe

    ReplyDelete
  4. @Leez
    dah panda pon...ekekkee :P

    ReplyDelete
  5. setuju2..tuhan je yg tau..semoga Allah permudahkan semuanya..

    ReplyDelete
  6. hensem lak aih budak laki ni..jeles la plak..

    ReplyDelete
  7. @Semakness
    yes! i know laaa...my lover, hikhihk =P

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)