Thursday, 15 September 2011

Kawan Apalah Macam Ni..

Pernah terkena tikaman dari belakang oleh kawan sendiri..? bukan tikaman luka yang biasa-biasa, kalau yang itu dah selalu tapi ini tikaman yg padat berkesan, luka parah sampai berparut.. hah! tu menunjukkan betapa aku tak boleh lupa tikaman tu..

Dulu beriya salahkan aku..ye lah manusia mana pernah nampak salah sendiri macam aku jugak tapi peristiwa nih sangat menyakitkan.

Disaat aku dah cuba sedaya upaya untuk lupakan apa yang kau buat pada aku, kau tak nak terima persahabatan aku.. kau jurangkan lagi adalah.

Agak keterlaluan aku malu pada ketika aku add semula kau kat FB tp kau reject aku.. ingat..? mesti dah lupakan.. padahal orang yang sepatutnya boleh buat macam tu adalah aku sebab kau yang buat dajal dengan aku..oh dear, u're so sweet.. accept aku pada dasar 5-8 saat then lepas tu remove..? good job..

Aku lupakan jugak..aku diamkan saja.. Mr.motivator cakap tak apa andai orang tak nak berkawan dengan kita, sikit pun tak rasa rugi..thanks darl..

Dan sekarang setelah setahun kau muncul untuk apa..? nak korek rahsia apa lagi dari aku...?

Aku memang dah maafkan, aku nampak jahat.. tapi hati aku sweet kau tau..? hahahahha maaf tetap aku maafkan, cuma aku terlalu terkilan.. bukan aku nak segala budi dibalas.. at least layan aku sebagai kawan yang pernah kita susah senang..

Aku lebih percayakan kawan yang jauh di mata tapi sentiasa ingatkan aku, yang sekali sekala bertanyakan khabar aku..

p/s : Andai kau terbaca.. terima lah warkah bersyair indah dari aku..wakakakaka =P

4 comments:

  1. umang aih..namo den naik lagi..ekekekeke..tau ko dio nk baco blog nih??heran??

    ReplyDelete
  2. wow! luke yg mendalam ni.. saba yang, Allah itu maha adil =)

    ReplyDelete
  3. @Semakness
    syuko lah..bleh gak kot2 pemes kt cni, ekekek

    ReplyDelete
  4. @Leeza
    sgt mendalam dan mencabar..
    yg buruk tu kn dr kite manusia nih.. :)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)