Monday, 26 September 2011

Ramai Tak Suka Tengok Gambar Memey Kahwin

Rata² aku buka blog hiburan ramai yang komen menyampah tengok Memey dengan Norman Hakim, tak ada seri pengantin lah apa laah.. hahahahaha

well...aku suka tengok, serius dia cun time sanding.. make up meletup! gown awesome!
aku bukan peminat Memey pun, tapi disebabkan tetiba dia jadi cun masa wedding aku pun suka lah tengok gambar² semua nih..

Untunglah orang nak sponser... kalau aku pun ibarat dah mengantuk disorongkan bantal lah..

Dah rezeki dia...

cun kan..? yang cakap tak cun tu nampak sangat tak mensyukuri nikmat Tuhan bagi mata untuk menafsir, huhu. Baju Memey memang cantik sangat... pink belacan eh..?

Doakan yang terbaik untuk mereka nih, semua ketentuan Tuhan.. jangan doakan yang tak baik, yang lepas biarkan berlalu..huhu

Gown nih macam ikan duyung..auwww! macam ada sisik ikan..hikhik

sumpah ada yang akan maki seranah tengok gambar nih...hahahahahaha

i want cake like this... ^__*

Semua gambar ni copy dari beautifulnara.com , maybe beautifulnara pun copy dari Oh Bulan! jugak sikit... tq ;)

1 comment:

  1. syieda pun xbape minat die..alamak terus terang pulak..@_@

    tp bj pengantin die sgt awesome!! semoga mereka bahagia..amin..

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)