Monday, 5 September 2011

Ubah Cara Pemakanan Waktu Pagi

Pagi ni memang betul tak sempat nak singgah beli breakfast, jammed teruk kat exit UPM setengah jam tersadai.. sakit hati tak pernah² jammed kat situ.

Sekarang ni baru free sikit, jenguk masuk blog perut pulak mintak diisi tapi malang takda apa yang boleh direkah biskut raya lupa nak bawak.. dan² teringat nak makan Conflakes dengan susu hehehe.

sumber : google

Nak pulak tu siap ada buah-buahan kan, masam² manis..

sumber : google

Nak try diet pemakanan yang seimbang, selalu setiap pagi bantai nasi lemak kukus.. petang nih jugak nak beli conflakes c/w susu HL...kahkahkah

Semoga project baru berjalan dengan lancar, jangan susu ja licin sudah...huhu


p/s : Darl...no more western food Lamb Chop, Chicken Grille & etc..cholesterol!! start from now only koko crunch & conflakes.. huhu:P


No comments:

Post a Comment

Hello cantik's.. ;)