Thursday, 29 September 2011

Wayang : Karipap Karipap Cinta (Full Movie)

Morning..!! 

Malam tadi tak tau nak buat apa, nak tidur pun tak lelap, setel kerja opis sikit.. saja godek  
Semakness Tube ternampak Filem Karipap Karipap Cinta, alah.. yang baru je tayang raya haritu.. layan je lah 


Walaupun agak merepek tapi tetap kelakar..huhu, rupanya memang ada manusia yang sanggup menipu sebab nak memikat perempuan, auuuwww!  nasib baik heroin cun, hohoho

Tak reti nak review lelebih, g tengok sendiri.. 3.5 star from 5.. ^___^

Pendapat masing-masing kan.. tapi benda free ada ke yang nak menolak..? aku on ajer...hahaha tengok best tak best ianya FREE..

Masuk Semakness Tube godek sendiri filem apa korang nak, semua ada.. kalau yang aku dah review sila pandang pada side bar..

Tapi awas!

Pabila korang lambat menonton, mungkin filem tersebut telah di banned, so tak reti nak g menonton cepat-cepat..? huhu benda free kena pantas..


p/s : Harap cepat-cepat lah upload Johny English Rebond...hehe tak sabar nak tengok.. ;)

No comments:

Post a Comment

Hello cantik's.. ;)