Saturday, 22 October 2011

DIY : Brown / White Paper Bag

*** Schedule Post

(Ini DIY dalam mood berangan lagi..huhu)

Beberapa hari lepas dalam sesi verbal discussion untuk door gift, telah pun capai kata sepakat yawwwss! huhu itu pun jenuh jugak lah aku bagitau segala detail dari yang halus sampai yang nyata.. faham tak..? hahahhaha
pendek kata teori & praktikal lah..

Brown Paper Bag

White Paper Bag

First dulu sebelum dapat approval, gila teringin yang white nih.. rasa lebih cun, then bila cari info.. survey sana sini rasa macam tak comfortable pulak.. yer lah paper bag ni kan nipis nak pulak tu yang white color, fail habis.. so REJECT.. ngeh³

Tapi..tapi... malas nak start dulu, next month.. at least bila keluar n3 ni motivator akan cakap aku ada jugak buat persediaan sikit²..hohohoho.

Dekorasi masih dalam perbincangan dan bajet..muahahahahah..

k, bai...

8 comments:

  1. macam dah dekat je majlis nye ;p leez pon igt nak buat gune paper bag tp nipis plak :( nasib baik jumpe bag harge 25sen ;p hihi~

    ReplyDelete
  2. @Leeza
    lmbt lagi laaaa..tp tunang suruh prepare dr skrg..sbb byk nk DIY..
    save budget..huhu ;)

    eh², beg ape 25sen..cer share..hikhik :P

    ReplyDelete
  3. ha.. mmg kene cepat2 ;p kite pon macam2 nak buat tp tnggl lagi 2 mggu cam xsempat T__T. die bukan paper bag tp bag yg jenis kain tu, cmne nak cite.. nnt kite try cari gambar die ye.. yg bout baju nikah 2, tggu~ ;p sgt suke, jadi yang macam kite nak ;p

    ReplyDelete
  4. @Leeza
    ye ke..? cpt² nk tgk..huhu
    kalo project brown paper beg ni jatuh 1pc 30sen above, mmg nk kna cari alternative lain...hehe

    ReplyDelete
  5. as pun ingt nk buat mcm gini..tp sikit je lah..tp tengok lah..hehehe...

    salam perkenalan dari asfiza :)

    ReplyDelete
  6. @Asfiza
    jomsss kita bt..low budget je bnda alah nih..cuma risau maybe paper tu nipis je.. :(

    haii..salam perkenalan jugak :)

    ReplyDelete
  7. idea kite sama!!!
    i pun buat wedding gift cmni... :D

    ReplyDelete
  8. @Ketawariang
    yeee ade geng, hihi
    jimat..& yg penting ikhlas ;)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)