Tuesday, 25 October 2011

DIY - Doily Paper Roses Yang Fail


Cantik tak..? cantik tak..? huhu macam comel je tapi bukan aku yang buat pun copy je lebih..hahahah!!

Tergedik-gedik rasa nak try sebab nampak mudah lagi tambah teruja sebab stock doily paper time E-Day hari tu masih berbaki..


Ingatkan semudah tutorial dalam picture ni..rupanyaaaaaaaaaaa

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Hampeh tak jadi langsung, bukan kata nampak rupe sipi-sipi tapi ini memang fail terus...
hahahahahaha..! 2 kali pandang dah macam sarang apa tu eh yang selalu tergantung-gantung..huhu


ish, kelakar betul lah benda alah ni.. yang pink tepi-tepi tu aku guna highlight pen..huahauahauaua

Last sekali, baru aku perasan kenapa tak jadi walaupun simple dan kenapa doily paper yang merah tu nampk soft.. rupanyaaaaaaaaaaa doily paper aku tu ber triple-triple bukan ber double.. patut lah kejung semacam masa nak gulung tu...

Give up... terus tidur..huhu next time ada kerajinan aku godek lagi ye doily paper ku sayanggg.. @___@

p/s : Tangan aku ni memang jenis kejung pun, tak kreatif... glupp T___T

5 comments:

  1. kira jadi juga tu...

    try lagi..=)

    ReplyDelete
  2. wah! jgn la give up yang.. nnt kite kc link origami best punya! ;p confrm semagt nak DIY ;p

    ReplyDelete
  3. @Gadis
    jd ke camtuuuu... :(
    uwaaaaaa..nangisss, sob..sob..sob

    ReplyDelete
  4. @Leeza
    yeeeeaaaay! dh bukak dh link ituuu..
    uiceh! thanksssss :)

    ReplyDelete
  5. cantik n kretif la

    xcited plak nak try

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)