Wednesday, 5 October 2011

Entry Melekat (Temporary)

Segala link yang berada dekat side bar terdapat sedikit problem.. kadang kala click ada kadang kala tak ada..

Bloglist jugak tetiba gone.. nak buat yang baru entah kenapa tak boleh, still available tapi tengok pada side bar non-ado..

Jangan berkecil hati jika tiba-tiba blog kamu tiada disitu, nanti akan try pulihkan seperti sedia kala..


^_______________________________^

2 comments:

  1. a'ah.. chatbox kamu pon xde? apa sudah jadi??

    ReplyDelete
  2. @Leeza
    ha'ah, xtau lah blog list pun tenggelam timbul..

    sedang membaik pulih..hiks ;)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)