Tuesday, 4 October 2011

Facebook Bingai

Facebook bingai!!!

Dah boleh log in sat lepas tu teruih hilang..
Macam bingai kan..? ada dak yang rasa orang lain sedang control account aku..?


Log in ID & password yang sama lain masa boleh ja, lepas tu dah log out nak masuk lagi dah tak valid ID
Tunggu beberapa ketika boleh pulak log in guna ID yang sama

Nak tukaq password takut kang lepas aku log out password baru tu tak boleh pulak..

Agak sakit jiwa disitu..


Dashboard blogspot pun jadi pelik, kat PC opis dah macam corrupted tapi bila kat lappy ok jaaaa..
nak kata broadband kat opis pun aku guna broadband, coz aku dah tak boleh access internet..

Nak update n3 kat rumah memang kena tunggu mood tak songsang, macam malam nih...


Segalanya..............

No comments:

Post a Comment

Hello cantik's.. ;)