Friday, 21 October 2011

Moh Kita Ke Paroi



Hobin Jang Hobin!!!

Over..

Sepatutnya Pulun Kedah Pulun.. tapi buat macam mana dah terkandas, pengadil arr nihhhhh!!! *tetiba..

Ingat nak post esok je memandangkan esok malam baru nak g Stadium tengok N9 vs T.Team, tapi aku kan suka lupa daratan..esok kang terlupa...hauhauahaah!!

Follow Motivator tercinta g stadium, last week tak boleh g sebab tett..tett.. minggu ni orang ajak lagi..uewwww!! i like.. ^____^

First time nak jejak stadium Paroi, risau jugak kang ramai orang buatnya terlanggar aku terus terlenyek.. dah lah ketot..opsss!!


Sebab ke-2 nak g pun berkaitan ini jugak..wakakakakaka!!

tu je, k bai.....

p/s : This few weeks, amat jarang blogwalking, memikirkan pelbagai pekara..sorry yawwwwws!! :)

2 comments:

  1. aritu jumpe xmo amek gmbo..
    kan da nyesal..

    ReplyDelete
  2. @Semakness
    Segan laaaah..
    hahhahahaha =P

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)