Saturday, 22 October 2011

Semua Teringin DIY Sendiri

Bila tengok orang lain DIY macam², aku pun teringin.. tapi entah lah angin rajin tak timbul² lagi pun.. link semua dah tarik simpan, gambar² pun dah save masuk folder untuk rujukan.. tapi mood.. alahai.. ke laut sangattttt dah.

Semangat ni kejap sangat, ala² mat jenin..

Dalam otak terlalu banyak sangat simpan memori, idea semua banyak tapi tak terbuat pun.. hahahahahah kesian sungguh!! tunang sapa la yang malas sangat nih.. nak kata tak ada masa, terlalu banyak masa nih..

Terlebih sepatutnya dah untuk aku buat checklist..adoiyaiii.. @_____@

Oh! angin..bawa lah mood RAJIN padaku..
ingin ku hembus segala idea yang berserabut dalam kepalaku..

4 comments:

  1. hep! kene wat checlist cepat, takut nnt tertinggal bende2 yg penting =)

    ReplyDelete
  2. @Leeza
    sebenarnya xtau apa yg nk masuk list..

    sedang confuse :(

    ReplyDelete
  3. sama lah dgn as..semua nk DIY sndiri...tp eeeeiii...gerammm...asal buat je msti tak baper nk jdi.

    ReplyDelete
  4. @Asfiza
    hehe...kan, sakit hati, sakit jiwa suma complete..

    moh kite berdoa semoga kite diberi tahap kesabaran yg tinggi..hihi :P

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)