Tuesday, 18 October 2011

Saya Si Pendek

Venue : The Mines
Date   : Tak ingat
Time   : Malam..selepas makan pizza.. bab makan je aku ingat..lol

Nampak..? si pendek nih..huaaaaaa...ni pun dah pijak atas palang besi wooooh
tapi takpa memang aku pendek pun, lebih sedap hati aku orang panggil si rendah (bukan rendang..no..no..no)
dengan ketinggian 153cm kahkahkahkah!!! berat 42kg..

Tapi ni gambar 2 minggu selepas raya, nampak macam sedikit berisi...now, dah keding balik.. last week demam kebah tak kebah, hilang selera makan hingga menyebabkan aku berpuasa.. see, niat untuk berpuasa dah terpesong, apo daaaaaa...

Semalam keluar, makan bertubi² start dari breakfast sampai petang, malam awal je aku terbongkang sakit kepala..

No comments:

Post a Comment

Hello cantik's.. ;)