Thursday, 27 October 2011

Vendor - Tempahan Kad Kahwin

Tak ada kerja aku search tadi..maka banyak lah website yang menawarkan yang paling mahal hingga paling murag serendah 8sen / unit..

Murahkan..? i loikkkeeee @__@

Pencarian bermulaaaaaaa.....

Ni je la dulu.. tak larat pulak nak click..huhu

p/s : Letak link vendor kat sini nanti senang nak cari balik..uewwww!!

9 comments:

  1. @Leeza
    sabarrrr...8sen tu maybe x secantik 45sen yg leeza buat tu...hehehehe

    ReplyDelete
  2. dear jaga2 yang paling murah, siasat servis dah hasil kerjanya :)

    ReplyDelete
  3. 8sen pun ade ye?? murah2 .. ari tu ema beli rm0.35sen .. ni xcukup .. kena tempah baru .. cari yg paling murah rm0.25 sen .. :)

    ReplyDelete
  4. @Anaztasias nora aira
    ye kan.. kdg² dorg ni ckp sume cantik bila dpt je hampeh..

    thanks ;)

    ReplyDelete
  5. @Amalina
    ha'ah..mmg ade tp xtau condition dia camne..tgk gmbr ok jer..hihi :)

    ReplyDelete
  6. suria , ari tu , ade kwn ema beli kad kawin kat bandung .. mmg style la .. cntik hbis .. 7sen je .. font kt kad tu yg timbul2 .. kalu tawu dia nk pi bandung , i kirim dh .. jenis kad , kalu kat sini stndard hrga rm1.50 ..

    *beli mahal2 , org buang .. (ayat tu slalu bermain di kepala) hehehe

    ReplyDelete
  7. @Amalina
    ye ke..? eh biar betol, kad tu dh siap design tp nti name kite camne..? ke mmg kt bandung sne bleh siap on the spot..?

    * nk berangan ni, sbb akak suria nk g bandung bulan 12 ni :)

    ReplyDelete
  8. nti dia cetak disana .. bila smpai je bandung tu , suh akk suria terus tempah .. confirm kn bile nk amik , pastu siap dlm masa yg kita nk tu .. :)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)