Monday, 31 October 2011

Wedding Theme : Rainbow

 Wedding Theme : Rainbow

Cun tak..?
Meriah kan...?


Hand bouquet pun cantik..

Kan... baru laaa ala² Happy Diwali.. muahahahhaha
Tak pening kepala nak match color bagai, semua adaaaaaaa...

Baju sanding : Biru
Veil              : Hijau
Kasut           : Pink
Make Up     : Mix (Biru, Hijau, Pink)

Time ni la baru tau, untuk diri aku color apa yang akan naik seri.. uewwwwwwww =P

Opss..!! wedding cake...




p/s : Masih tak dapat pastikan theme sebenar.. asyik bertukar fikiran lagi sekarang ni, huhu

9 comments:

  1. erkk?betol ke main2 ni?
    hehee

    ReplyDelete
  2. @Asfiza
    gurau je laaah..hihi
    masih dlm perancangan :D

    ReplyDelete
  3. takpe, nanti dekat2 majlis, mesti ada warna yang terlintas di hati tu.heh.goodluck with ur preparation.

    lets exchange link.

    ReplyDelete
  4. kek itu nmpak sedap .. rainbow cake .. :)

    ReplyDelete
  5. @Cik Zimie
    harap² camtu laaa.. semoga cpt terbuka hati utk buat pilihan.. ;)

    done :D

    ReplyDelete
  6. @Amalina
    sedap mmg sedap..tp mahal nih..
    hihi :D

    ReplyDelete
  7. dekat cameron dah ade rose pelangi tu ;p nnt boleh buat hantaran ;p hihi~ dear.. xmo pakai baju pelangi sudah taw ;p

    ReplyDelete
  8. @dhiera
    cam sdp kan...hihi


    @Leeza
    eh², bru igt nk proceed..bru meriah
    veil : Hijau
    Baju : Biru..

    hehehe..masih dlm planning, hikhik

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)