Thursday, 3 November 2011

Apabila Tidak Dibenarkan Membezakan Door Gift




  Gambar Sekadar Hiasan

Apabila bercakap mengenai door gift, mak aku dah cakap awal-awal seboleh-bolehnya jangan membeza-bezakan untuk guests.

Tak elok katanya..tapi yes, aku pernah dengar Ustaz pun ada cakap... nanti guests yang datang untuk meraikan majlis kita rasa tersinggung..

What should i do..

Teringin nak bagi something special just for my friends and the other side, maybe kan boleh gunakan paper bag yang sama cuma berlainan isi...hihi make sure kena mark dulu..huhu


k, bai....

4 comments:

  1. betol tu dear..as pun nk bg something special to my fren dgn pihak lelaki..jln terbaik..isi dlm paper bag je lah...:)

    ReplyDelete
  2. @Asfiza
    tu laa kan..bkn niat nk beza²kan..
    tp kalo nk bt utk 1000 guests mmg xmmapu lah..hihi

    ReplyDelete
  3. betol tu suria..

    as ckp dgn kwn2 sekolah as..kalo nk special dtg awal..jumpa dlm bilik..hehe..

    ReplyDelete
  4. sangat menarik, terima kasih

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)