Friday, 18 November 2011

Candid Time Contest

Untuk blog baru ni, ini first time join contest.. apa lagi jom lah join contest by  
Muna Rahimah
 
Suria telah di tag oleh As yang rajin DIY ituuuu, thanks sayang ;D


Syarat yang sangat mudah & hadiah yang superb best..wuuuu.. :)


# Wajib follow blog muna supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .
#Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CANDID TIME CONTEST'
#Letak banner dekat atas tu dalam entri yang korang buat .
#sertakan satu gambar 'CANDID' korang . tak kisah beramai ramai atau individu .
#Tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest ini

* Done! followers ke 1137
* Yeaahaa..ini lah entry nya
* Done..setting Large size lagi..hihi
* Ini gambarnya..langsung tak sedar anak buah snap gambar ni, muka sendiri buruk.. huk³


* Suria tag kepada Si Cantik manis ni :-

Ana @ Lala
Syikin


3 comments:

  1. ni buleh menang ni, lobang hidung besar... keh3.. :P

    Contest Candid Time Muna

    ReplyDelete
  2. @Pisyek
    hah..!! boleh kan³..? kahkahkah..

    @dhiera
    hahahhaa...ini namenye perbuatan tidak sedar.. :P

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)