Friday, 4 November 2011

Make Up Artis = Orang Yang Make Up Kan Artis


Make Up Artis = Orang yang hanya make up artis...

Lain kali nak bercakap tu study segala bahasa dan pendekatan dulu woooh!! kesian.. rasa nak gelak guling yang macam dalam YM punya icon..huhu

Dah lah fitnah orang 1 hal, nak je aku bagi link blog make up artis supaya dia tengok cara orang make up without eyebrow trimming..

And..............

Tengok pada status dia yang lepas (RED ARROW) "Only Allah Can Judge Me.." woooohh, superb lah kau kan...yang kau judge Ustazah tu apa cer...??


p/s : Baik jugak hati aku nak blank nama kau..dah banyak status kau tak suka orang itu, orang ini.. enough k..

5 comments:

  1. artis ke dia tu?hahaha...soklan yg nk buat org ngigau sambil gelak...

    ReplyDelete
  2. @Asfiza
    kan..rasa nk pitam ketawa..
    huhu..kesian gilos :P

    ReplyDelete
  3. siapa yang pandai sungguh tu? artist tu orang yang ada kaitan dgn seni la~ adoyai.. tak kan henna artist tu orang yg inai kan artis.

    thanx inform pasal menang tu~

    ReplyDelete
  4. @dhiera
    itu laaaaa...nk sgt menangnye
    benang yg dh basah nk jgak ditegakkan...huhu

    @Miss Shikin
    ex-colleagues..
    sengal kan..haha :D

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)