Monday, 14 November 2011

Nak Berubah Sebelum Kahwin..Boleh..?

Morning..!
eh, tak morning sangat la coz ini schedule post..ngeh³.. *fever mood

Betul nak berubah nih.. INI SERIUS..!! :D
Nak berubah dari segi perangai yang kadang kala langsung tak bersifat wanita sejati..

  1. Kasar (sopan setan, hahha) tapi cara jalan masih wanita sejati :D
  2. Cakap Lepas (kadang²) lagi kat opis untuk sorang girl ni..argghh!!
  3. Cakap dengan nada yang kuat, jiran 5 buah rumah pun boleh dengar tambahan kalau jerit panggil anak buah..suara dah boleh lawan Ziana Zain :P
  4. Cepat panas hati time drive..
  5. Mudah tersentap, terasa hati..pendam! walaupun meleret² perasaan tu tak nak orang tau, sob..sob :(
  6. Banyak cakap kadang² tak boleh berhenti, berat mulut dengan orang yang tak kenal.. part ni selalu dilabel sebagai sombong..
  7. Meratap..andai bermasalah, rela meratap sepi dalam bilik sorang dont u dare datang nak buat lawak bodoh..
  8. Tak romantik
Saya nak jadi seperti ini :-   :D
  1. Lemah lembut berperibadi wanita sejati pendek kata sopan santun
  2. Nak kawal bahasa semasa berdepan dengan manusia yang tak reti bahasa
  3. Nak bercakap dengan nada yang halus & berbisik ala² Jeslina Hashim nyanyi.. :P
  4. Ini..tak tau..perlu ber - istighfar banyak²
  5. Ini pun tak boleh...nampak je kasar tapi cenggeng ya ampun! ishhh..
  6. Boleh je nak kurangkan, jimat air liurku.. sombong tu salah!! tak kenal maka tak cinta :D
  7. Tak nak lah haih lepas ni meratap sepi dalam bilik, baik enjoy keluar pekena Ice Room / Tutti Fruity sambil membawa jiwa lara nan duka..eh :P
  8. Nak romantik² lepas ni, kan dah nak kahwin..setakat nak jiwang tu BIASA tapi perbuatan tu yang luar biasa tak reti.. *google search utk cari tips

ok, bai.. happy monday yang tak best   :D

3 comments:

  1. kita ada 7 persamaan...hahaha tp no.8 je x sama...lala romantik gak la..hahaha...

    ReplyDelete
  2. @Lala
    hah..? igtkn suria sorg saja jenis nih..hihi

    ish, mmg xreti nk romantik.. :D

    ReplyDelete
  3. berubah secara total. dan membawa kepada kebaikan!

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)