Tuesday, 22 November 2011

Sangat Busy

Tersangat busy dengan kerja² opis sampai next Chinese New Year, huhu benci gilaaa
Otak ni dah pedih asyik update masuk nombor² je...what the fish lah kan :(

Wedding preparation semua ditolak ke tepi dulu...huhu











Hai adik Baddrol Baktiar..tetiba nih, hahahahaha
(adik lah sebab ni plaper U23)

Mekasih, bagi seluruh rakyat Malaysia berbangga dengan kamu semua :)

Akhir kata....................................

KAPTEN MARVELOUS 
^___________^

Picture Credit to : fb Baddrol Baktiar, tak tau official page ke tak..

4 comments:

  1. ciannya dia...huhu
    tapi nanti kim salam kat abang baddrol eh..tiba2 abang?hahahaa

    ReplyDelete
  2. adik badrul la sangat kan hahaha, mengade tau kamu nih... :PP

    ReplyDelete
  3. ooh ini si badrol bakhtiar tu.ahaks semalam tgk tp tatau nama.hihihi

    suka gila msia menang semalam.the best ever perlawanan menentang Indon!!

    ReplyDelete
  4. @Asfiza
    eh³..nk abg jugak...hehehhee

    @Ieta
    adik lah woiiii...kot abg kena suruh kawen plak...kahkahkah!!

    @Cik Zimie
    Iyoo..ini baddrol, huhu kecik molek..
    sbb lwn indon kot masing² excited.. :D

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)