Tuesday, 15 November 2011

Seharian Di Kelantan - Wedding Cik Senah

11/11/11 -  flight pagi jam 6.35am return 7.15pm.. penat macam nak pengsan, esok tu demam 2 hari..huhu

Pelamin (macam lah orang tak tau..haha)

Gambar tak ready, potong betul..

langsung tak nampk muka aku..ish

Oren kau.. tak tergapai kalau dengan kulit aku, Cik Senah takpe lah gebu..

Ni gambar full yang aku ada

Bertemakan Oren + Hijau

Selamat Pengantin Baru & Berbahagia Selalu
Naizatul Akmalia & Sabry

Banyakkan gambar aku amik..? huhu malas sebenarnya mood 30days lah katakan, guess book pun aku lupa amik gambar..tulis pun dah last minit..uewww..! tak guna punya orang..ish

Bertandang pada hari yang sama tema hijau, pun terang jugak color..berani betul dorang.. 

Gubahan hantaran + OP + pelamin + MUA + meja beradap = WP yang sama..
dengarnya murah woooh, maybe sebab sedara sebelah lelaki, tapi make up aku tak puas hati.. sepatutnya Cik Senah lagi cun..ish.. (bukan aku aje cakap tak puas hati, tuan empunya diri pun, hihi)


p/s : Baru perasan dalam camera aku, non ado gambar aku sendiri,ish..

3 comments:

  1. Cantik semua.tp pkg suka kek tu.bunga cute.geram nk mkn

    ReplyDelete
  2. belah lelaki punye suria tak pergi ke?

    ReplyDelete
  3. @LittleSunshine
    mmg cantik bride lak putih gebu..
    uewwww! :D

    @dhiera
    xsempat pegi, pukul 5 dorg x gerak lg, xtau sanding pukul berape sebelah sane..

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)