Wednesday, 30 November 2011

The Twilight Saga - Breaking Dawn (Part 1)


Yeaah!! akhirnya dapat jugak tengok Twilight Saga - Break Dawn (Part 1).. panjang sungguh tajuk filem ni.

Tengok dengan bakal kak ipar, (eh..huhu) sebab tunang tak mau layan kehendak aku untuk filem ni, menyesal katanya masa teman aku tengok episod Eclipse dulu.. haih


Best yaww! untuk episod ni lagi best daripada New Moon & Eclipse.. more dramatik, romantic. auww!
sesiapa yang memang layan start daripada New Moon & Eclipse korang patut continue yang Breaking Dawn, walaupun yang ini part 1..

Seperti yang dijangka, plot paling last Bella akan mati dan hidup semula sebagai Pontianak yang cun & anak dorang mesti jadi manusia biasa..hehe pandai betul buat andaian..

Yang best nya, Jacob sangat baik kali ni..ish rasa nak berpaling tadah kepada Jacob pun ada walaupun Edward tetap di hati..hahahhaa

4 Star untuk kali ni, lagi 1 star tunggu next episod..

4 comments:

  1. suria dah tengok ye? saya belum lagi!!
    mahu mahu mahu... dorang sangat romantik~

    ReplyDelete
  2. @dhiera
    ha'ah, dh g tgk sabtu lepas..
    bestttttt...sgt romantik kali ni, x byk adegan WWF..kihkih

    ReplyDelete
  3. yuhuu~ saye pon sudah tgk midnite dgn hubby ;p hehe~ owh! jacob tetap dihati ku

    ReplyDelete
  4. @Leeza
    oohh! best org dh ade hubby... hahahaha skang ni suria tgh download..huhu~~ bleh tgk secara marathon.. :P

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)