Wednesday, 16 November 2011

Wedding Dais : Adore!!

Happy lunch hour darlingsssss...!!
*eh, awal lagi..

Sebenar²nya, aku dah pun sketch dais yang kekonon aku adore sangat tu.. tadi try google search walaaaa... sangat banyak dan cantik..terdetik + tergedik² nak jugak.. aku nak kan yang simple but nice! kalau tengok apa yang aku dah sketch mesti ramai yang akan cakap baik DIY sendiri..hihi

Untuk pengetahuan, tangan aku adalah KEJUNG.. dulu study main machine :P


Dua image diatas sumber : http://weddingsbysher.blogspot.com/

Sumber : Google (tak ingat pulak blog mana..sorry, hihi)

Kan³...comel kan..? banyak lagi yang aku save masuk thumb drive.. cukup 3 aku publish sini.. yang paling atas tu lah aku adore sangatttt..sweeettt macam aku jugak hahahahaha.. giloss

Aku suka kerusi ala² cleopatra ni (sorry baru tau nama kerusi jenis ni, hihi) boleh lah duduk rapat², tak mau yang 1-1 tu..dah nikah mesti lah dah boleh rapat² kan³...huahauhauaha dasaaaarrrr gatal :P

Link yang aku letak tu, namanya Kak Sher (WP), cer kome click.. cantik wooh hasil sentuhan dia bikin jatuh cintaaa..jenuh dah aku khatam blog dia..hikhik

p/s   : Pastel color membuatku jatuh cintaaaa pandang pertama :D
p/ss : Nak buat rundingan damai, mak tak kasi ada dais.. sob..sob.. :(

5 comments:

  1. suria, kita kan suka pelamin yg first tu~ dah lama simpan angan nak pelamin macam tu mungkin saya kena propose pelamin macam tu dekat z.
    sebab pelamin macam tu sesuai untuk rumah je~

    ReplyDelete
  2. @dhiera
    ha'ah la dhiera, mmg kt rumah je..kalo dewan dh x comel sbb ruang dh jd lbh besar, dewan kne dais yg ade panel kot.. ;)

    ReplyDelete
  3. itu la kan? majlis kita kemungkinan buat dekat dewan~ memang tak dapat la nak buat macam tu

    ReplyDelete
  4. @dhiera
    andai kata suria pn bt kt dewan nt, nk try jgak tnya mana² vendor bleh bt..kihkih kot² laaa ada.. :D

    ReplyDelete
  5. Salam .
    Hehe . Nice blog btw !
    ;) follow me back yea .
    ceritabakalpengantin.blogspot.com
    ^__^ mmg soft kan ?

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)