Monday, 14 November 2011

Wedding Theme : Nekad

wahh..! dah nekad ni dengan wedding theme.. tak nak change apa lagi dah, full stop!! hikhik :P

Tapi untuk nikah & bertandang masih lagi non-ado.. tak nak ahh fikir, asyik bertelegah minda aku je.. nanti dah tiba masa untuk beli kain, tengok mana yang cun itulah yang akan jadi theme..

Bertandang..? choose lah sendirian berhad k.. make sure jangan sampai tenggelam warna kulitku yang ala² chandramurki ni kahkahkaha.. :P

Tapi, tak boleh mention sini theme tersebut..hahahhaha :D

*********************************************************************************

Tadi mak call tanya macam mana hasil untuk majlis, belum ada kata putus kah..? kalau betul bulan tutt tutt tutt yang digemburkan patut dah booking bla..bla..bla..

Mak..apa patut i tell u.. serabut mak, rasa macam tak nak fikir.. conflict dalaman sikit aku kalau bab ni, touching, risau, ni menaip sambil mengigil² belum pun berdepan dengan tarikh sebenar..huh!!

*pengsannnnnnnnnnn...........

p/s : Risau u tengok tunang, kerja sampai tak sempat angkat kepala...huhuhu luv!!

1 comment:

Hello cantik's.. ;)