Thursday, 15 December 2011

Door Gift : White Box Or Brown Paper Bag..?

Memang serabut..
Yang sebenar-benarnya aku yang jadikan ianya serabut..padan muka!! hahahahaa

October lepas, dah up entry mengenai Door Gift ni dengan harapan nak DIY Brown Paper Bag.  Tetiba harini rasa macam tak nak guna Brown Paper Bag tu, rasa macam leceh kalau nak buat sampai 1000pcs & aku rasa tak sempat..huhu

Then, terfikir White Box yang aku jadikan Door Gift masa E-Day haritu. Ini pun project last minit 2-3 days before E-Day baru aku buat. Simple je kerja aku..tampal doily paper yang tak sempat nak print thank you tag, ikat reben..siap!!

Kalau nak senang, beli je paper bag yang biasa orang lain guna tu.. dekat Nilai 3 bermacam jenis ada.. tapi aku lah yang tak nak..kahkahkah!

Jom, serabut secara berjemaah..

p/s : Entry apa la harini..ish.. -.-"

6 comments:

  1. hheeehe,xpe pelan2,emmm bile wedding

    ReplyDelete
  2. @Rina Hamid
    white box tu i beli 0.15sen/pc sgt murah! size 5x5x4 ;)

    ReplyDelete
  3. wahh biar betol smurah tu? dkt mana beli?? dkt penang ni smua xdak..tny mana2 pun jwpn xdak..kalo ade pun, mahal smpai rm1 sekotak...paleng murah 60sen..

    nak pegi nilai or kl jauh pulak T_T

    ReplyDelete
  4. @Sitinazirah86
    insya'allah, next year..
    thank ;)

    ReplyDelete
  5. @Rina Hamid
    i beli dkt kedai bakery dear, BAGUS branch kajang.. i dh check area utara xdak pulak.. bkn white sja ada, gold, silver pn ada price dlm 0.25-0.30sen sja.. ;)

    http://www.bagus.com.my/

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)