Tuesday, 20 December 2011

Kekasih, Sahabat & Keluarga

Morning! update laju² meraikan boss belum masuk opis lagi, hihihi

On the way datang kerja tadi dengar Hot FM topik pagi Dear Farah, antara kekasih hati, pilihan keluarga yang juga sahabat baik.

Anisah kot nama yang emelkan kisah dia tu, dia dah ada boyfriend tapi keluarga dia lebih sukakan kawan baik dia, dan nak jodohkan dorang..huhu (kalau aku larik rumah, heheheh)

Sedih ok, lepas tu  ada seorang caller tu cerita kisah dia yang mana boyfriend dia ditunangkan dengan pilihan keluarga..sebak rasa hati aku masa dengar tu, hehe

Aku tak ada lah pengalaman ni, syukur alhamdulillah keluarga ok saja dengan pilihan hati, hikhik

Tapi bagi aku daripada sahabat nak convert ke suami, amatlah susah untuk aku terima orang lain aku tak tau lah kan. Dah serik kehilangan kawan disebabkan hati & perasaan, lebih baik mengelak.. betul cakap orang lelaki dan perempuan tak boleh jadi kawan baik yang terlalu agong, akan timbul lah suatu perasaan yang berbeza seperti Cinta, cewaaahhh!

Tapi semua tu zaman sekolah, monyet² bergayut..dah satu class lagi ajak berkapel.. no..no..no..


p/s : Sejak 6 tahun, sorang saja bertahta dalam hati...huhuhu :P

2 comments:

  1. ai kenal suami ai kejap je lepas tu kawen.....bercinta lepas kawen di zaman moden ini amatlah best

    ReplyDelete
  2. Jodoh kita tak tahu kan. InsyaAllah apa yang dirancang akan berjalan seperti yang diharapkan.

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)