Saturday, 10 December 2011

Outdoor @ Gunung Jerai, Kedah

Sorry title sangat annoying, hahahahaa.. tak tau nak letak title apa :P

Mengodek fb pagi² nih, ternampak OP a.k. Abg Syam yang sedang aku runding untuk jadi OP aku nanti upload wedding pictures client dia (yang jugak schoolmate aku dulu)

Teruja aku tengok Outdoor Pictures tuuuu, bertempat di Gunung Jerai.. wallaaaaaaah! i loiike kabus²..




Yang paling aku suka sebab pokok ini laaaaaa...pokok nan sebatang ke sepohon entah!! macam Lagenda Budak Setan, kalau area KL ni yang aku tau kat UPM, Serdang.. tapi susah nak masuk buat photoshoot


Cantik kan...? berkabus²... aku tak kisah lah tak nampk muka sekali pun, asalkan angle cun.. huhu terbalik :P
Sebenarnya aku tak reti tafsir picture, asalkan angle cantik, pengantin cantik.. memang cantik lah  picture tu..huhu~~ 

"Disetiap Gambar Ada Lagu.." - Yuna

Pictures Credit To : Syamsyarizal Blog

p/s : Jom berdoa supaya urusan aku dengan OP dapat dipermudahkan.. amin :)


9 comments:

  1. sejuk tak kat sana? hehe..lama tak pi sana..last pi sana tahun 2006

    ReplyDelete
  2. unik ok suria~ berkabus-kabus lagi.. walaweh

    ReplyDelete
  3. @Laskar pelangi
    mengancam kan..? lain drpd yg lain...hehe


    @BLuRpL3
    dah x sejuk sgt lah, suria pn last naik time sekolah dlu..camping...huhu :D

    ReplyDelete
  4. @dhiera
    unik ker..? teringin gak ni...ahahaha :P

    ReplyDelete
  5. @rara pinkmafia
    ha'ah, mmg ada kabus²..yg ni bru lps hujan ;)

    ReplyDelete
  6. best! ala-ala oversea gitu~ ;p aduii hope kamu jgn macam saye, saye xdapat buat outdoor sebab hujan yg lebat mencuraj2 diladang gandum T__T

    ReplyDelete
  7. @Leeza
    kelakar la leeza, hahahaha ada ke pulak ladang gandum.. OP xde bg date bru ke utk outdoor yg xdpt tu..?

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)