Wednesday, 28 December 2011

Sekali Dah Confirm, Jangan Survey Lagi..!

Morning!
Dah nak tengah hari rupanya..huhu~~

Balik kampung haritu, langsung aku  tak dapat confirm Butik mana yang aku nak.. hampir sepuluh butik dah aku masuk! Disebabkan hati tak tetap, maka balik Nilai dengan kepala yang agak serabut..

Betul cakap orang, sekali kita dah berkenan..baik terus confirm dan jangan gatal² survey lagi.. padah jadinyaaa.. *cam aku lah

Urut dada, semoga minggu ni dapat jugak buat keputusan.. tak nak tangguh², banyak lagi benda nak fikir.. wedding theme pun dah terbabas.. lantak lerr haih, huhu~~~


*Permudahkan lah urusanku, murahkan lah rezeki kahwin ku..hiks ;)

12 comments:

  1. sama lah dgn as suria..kalau dah book sesuatu tu..jgn survey lagi bnda yg sama..nti mula lah hati nk cncel yg sana..nk book kt sini..selalu mcm tu...huhu

    ReplyDelete
  2. @Asfiza
    ape bleh buat hati senipis kulit bawang, pantang nmpk yg lg best mula lah x tentu arah...hihihi :D

    ReplyDelete
  3. yup, efa dah banyak letak depo, skang dah xfikir dah..kdg2 cuci mata gak tgk blog lain.. tp kne keras hati la..hehe

    ReplyDelete
  4. aminnnn~ insyaallah segala urusan akan dipermudahkan..nak buat perkara baik kn ;)

    ReplyDelete
  5. setuju suria~ jgn survey bile dah berkenan~

    ReplyDelete
  6. setuju sangat...kalau mcm kita yg sgt la cpt berubah fikiran ni...better jgn survey2 dah after confirm...haha

    drop by to my blog nnt ya :)

    ReplyDelete
  7. @Epa Zarifa
    suria nsb baik x depo dlu, ada gak butik² bila kita tnya dorg suruh letak depo dlu utk booking date..tp suria dh tau jenis hati x tetap sbb tu asik postpone je...hehehe :D


    @UyaRayza
    ye kan benda baik,hihi
    amin.. thanks :)

    ReplyDelete
  8. @Dhiera
    betul tu..!! tp now masih boleh sbb belum settle depo lagik...hihihi



    @Anis_Apis
    sy ler tu yg cpt ubah fikiran, cam lalang...hiks

    ok, insyallah.. ;)

    ReplyDelete
  9. betol tu suria..jgn tgk lain bila dh choose 1..mcm mila ritu dh book pakej, n nyaris2 book lain plak gara2 tgk y lain..tp mujur xdeal btol2 ngn owner..iman masih kuat..heheh

    ReplyDelete
  10. @Cik.Mila
    alhamdulillah imah mila kuat, suria ni kuat goyah. pantang nmpk yg lain mula x keruan, kihkih :D

    ReplyDelete
  11. 10 butik?? walawei~ mau terduduk penat ni.. hihi~ yup! sile abaikan bisikkan2 jahat if dah buat pilihan =D hehe~

    ReplyDelete
  12. @Leeza
    yer lah syg, suria sndri naik lenguh dlm kete... niat hati mls dh, tp disebabkan haTi x keruan asik berubah2 terpaksa masuk byk butik..hiks :D

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)