Thursday, 8 December 2011

Vendor 'Ni' Pandang Sebelah Mata Pun Tak Mau

Memang betul b2b lain complaint mengenai 'sesetengah vendor' kekwat.. kekonon vendor dah cukup meletop mana nak dilayan customer yang low class a.k.a pengantin bajet macam aku ni..? serius sedih.. sob.. sob..sob

Kita dah add, dah pm inbox fb then rasa tak puas hati coz dah one week langsung tak ada feedback, email lagi.. rasanya dah complete segala info yang selalunya bagi pada vendor.. tapi h*r*m tak reply..!! see, naik tekanan darah aku.. nak kata tak perasan mesej aku kat inbox dia tu macam tak logic sebab friend request boleh pulak approve..

Sungguh kekwat manusia nih kalau tak boleh pandang 2 belah mata, at least sebelah pun jadi lah..!! sumpah kau tolak rezeki.. mana la tau tetiba pakej kau tu dapat menarik perhatin pengantin bajet ni (merujuk kepada aku laah..huhu) kan.. atas dasar pakej kau yang meletop rela aku ambil kau untuk menyempurnakan majlis aku nanti walaupun terpaksa gali simpanan..

Sekarang ni, aku nampak saja laaa vendor ni keluar dekat 'News Feed' aku setiap hari.. nak saja aku komen status dia "Weh bangang..!!" sebagai tanda hormat, boleh..??!!

Dengan rasa rendah diri, aku nak remove vendor tersebut dari friendlist..balas dendam, simpan pun buat dosa aku saja asyik nak maki kan.. hahhahahaha

11 comments:

  1. hmm...kesian suria...tak ptt dorg lyn kita mcm tu..

    ReplyDelete
  2. @Asfiza
    kan..sgt kesian, rendah betul kita pd mata 'org²' ni...

    ReplyDelete
  3. tak ptt lah mcm tu..sblm dorg femes pun,dorg bermula dari bwh jugak...

    ReplyDelete
  4. @Asfiza
    hehehee..itu lah rezeki dia dpt naik dgn senang kot.. :D

    ReplyDelete
  5. dorang ni cepat lupe diri.. dulu time nak up xsedar plak, semua orang die layan.. padahal dulu orang bajek cam kite ni lah die cari2.. xpe2 myb tu bukan terbaik utk kamu, ceh~ ayat noel plak ;p lex ye, ade byk lagi vendo yg best kat luar sane.. =)

    ReplyDelete
  6. @Leeza
    ooh, sejuk hatiku dgr kamu berbicara...hikhikhik
    kan..bkn rezeki lah tu~~ :P

    Thanks darl ;)

    ReplyDelete
  7. waa~ bagus-bagus =) gud luck taw! ;p

    ReplyDelete
  8. vendor kt kdah ke? ape vndor tu suria...fza pn biasa kena

    ReplyDelete
  9. hahaha..tadak experience lagi bab ni pasal blum smpi fasa nk kawin lagi.sabar2

    ReplyDelete
  10. @Leeza
    thank yaou syg...hehehehe~~ :)

    ReplyDelete
  11. @Fiza Zainol
    ha'ah kt kedah..kekwat betol
    segan la nk mention kt sini, kang habis periuk nasik dia plak kalO b2b kedah lain baca..hehe :D


    @Zack
    haii laaa zack, xpa..nanti amik pengajaran nih, mana tau kot tahun dpn mat arip masuk minang...hehe :)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)