Tuesday, 24 January 2012

Alhamdulillah.. Settle 80% :)

As salam,

Ada blog rupanya aku nih, muahahahahaa.. :P

Busy ok since before CNY, tetiba boss bagi arahan call clients mintak payment habis-habisan, malu nok tebal muka ni call kutip hutang walaupun tak bersua muka.. hehehehe

Ok, berbalik..

Ahad lepas ambil kesempatan untuk carik kain nikah, lace dah ada cari lining pulak..ish stress! tempat yang dituju ialah KAMDAR Kajang, dah jumpa color yang ngam tapi tak cukup meter pulak.. SA tu cakap g KAMDAR Midvalley selain Jalan TAR.. ok like.. sambil menyelam minum air coz aku memang nak masuk MNG, hikhik

Sampai je terus cari KAMDAR, alhamdullillah ada color yang sama.. tapi lagi murah dari yang KAMDAR Kajang, dah tu ada discount 20%.. huhu saya sukeee KAMDAR..!!  penat dah beli satin, chiffon utk veil semua zasssss masuk JUSCO, ini akak aku punya hal cari barang rumah dia..dah membeli tangan penuh hantar barang masuk bonet dulu then cont. Sempat masuk MNG je untuk grab beg idaman hati, hahaha coz banyak kedai dah start tutup dah pukul 3.. hampa lagi, kasut belum settle.. terus balik singgah JUSCO Cheras Selatan makan2 cari perfumed tapi tak beli..huhu balik2 check all the receipt, damn!! bukan separuh hasil keluaran ATM tadi aku guna tapi 80%..


Ini lah hasil 80% ituuu.. huhu tapi ini pun belum campur sekali barangan minggu yang sebelum ni, pastu barang yang aku beli kat Nilai 3 & Mydin pagi tadi..

See, duit laju macam air terjun mencurah2...

Tapi alhamdulillah.. bila tengok hasilnya almost 80% barang2 yang dah settle.. heeeeeee best!

Harini mengigihkan diri, buat fabric flower setelah paper wheel berhenti seketika..huhu

Till then,


p/s : Dekat Hinode Shop tu dapat beli frame RM5/pc size 12R.. murah2 aku rembat 3pcs :D

4 comments:

  1. Hmmm Suria ni mcm duduk dekat2 plak ngan I...i kat saujana impian, kajang..suria? nnt jemput tau dtg majlis I hhi

    ReplyDelete
  2. @Anis_Apis
    suria kat Nilai, kat Nilai kain utk curtain byk laah sbb tu g try masuk Kamdar Kajang, hehe

    insya'allah.. Saujana Impian tak jauh pun ng Nilai :)

    ReplyDelete
  3. diskaun2 ni yang best. naseb pegi kamdar MV kan?

    20% je tinggal! chaiyok!

    ReplyDelete
  4. @dhiera
    ha'ah dhiera, mmg nasib.. KAMDAR lain sume tutup CNY yg dlm shopping komplek je bukak

    :)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)