Wednesday, 25 January 2012

Carpet RM20.00

As Salam,

Dah start kerja..? ohh saya masih bercuti..tapi esok dah start, bencik

Meh nak story..

Last week kan aku g Mydin grab Carpet RM20.00 hehehee murahkannn.. i like yang murah, sekarang nih perlu berbajet.. tak larat dah nak simpan receipt :P


Size ini yang harganya RM20.00.. huhu dah murah jangan nak expect lebih ok..


Tapi material cam gini saja yeee, bukan yang shaggy bagai.. kalau shaggy harga RM20.00 aku beli sepuluh pastu meniaga.. huahuahauau :P

Ok la kan, aku beli pn tak tau mana nak letak.. cam yang akak aku dia letak dalam bilik alas untuk sembahyang, idak ler sakit dahi masa sujud tu.. sejadah saja tak cukup tebal..



Ini muat2 dekat hall.. ni pun akak aku punya, biasaaaa.. dia kan tamak harus beli lebih daripada aku.. aku beli satu je.. hikhik tapi color lain :P

Tu je untuk harini, nak sambung buat fabric flowers. :)


p/s : Rasanya lepas kahwin baru aku guna carpet nih, sebab nak jugak beli shaggy.. huhuhu ;P

3 comments:

  1. ni yang jeles ni suria masih bercuti~ tak suka taw!

    ReplyDelete
  2. @BLuRpL3
    hehe, alaa murah2 grab je.. :P


    @dhiera
    baik keje drpd cuti..ini deduct annual leave kiteeee..huhu rugi

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)