Thursday, 26 January 2012

DIY : Fabric Flowers

As salam,
Tetiba rajin update..huhuu

Ahad lepas g Nilai 3 dengan tunang memang niat nak carik satin untuk alas bakul hantaran, dah dapat beli 4 meter RM10 hasil tawar menawar tunang, harapkan aku memang fail.

Dah balik rumah akak aku cakap tak cantik guna kain.. huaaaa.. mentang la dia yang akan melaksanakan bakul2 hantaran, tak koso den doh terpakso lah redho lagi sekali..

Terus gunting nak buat poodle flower, main hentam2 aku guna tutorial Intan, ni tutorial yang lain tapi rasanya yang Intan lagi senang... :D dah buat banyak baru terfikir tak tau nak buat untuk apa.. muahahahhaaa..haih


Gunting kain tanpa ukuran, taram saja.. yang kelakarnya aku search je semua b2b guna chiffon aku sorang je guna satin, hehehehehe..

 Malam ni sambung buat lagi, habiskan 1 meter kain..huhu lepas tu nak try wrap Yassin kot2 ok ke kan, idak ler membazir kain tu...


k, bai

7 comments:

  1. chantekkkk!!!! eimy mlm nie baru nk start wat hb dr fabric flower...huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. cantik...suka3... :D
    nk letak mana ni suria?

    ReplyDelete
  3. @Honey Sakura
    kan..hb pn cantik tp xtau lah terlaksana ke x.. hikhik


    @Asfiza
    suria pn xtau mna nk letak, main buat je sbb ada brg..ekekek :D

    ReplyDelete
  4. cantek... rajinnye... huhu... bila la i nak dapat seru rajin macam ni.. hehe

    ReplyDelete
  5. cantiknya bunga satin nie. comel. gebu. berkilat. adoo..semua ada. cik suria kita nak cilok idea kamu buleh? buleh wat deko2 dulang hantaran nie... huhu

    ReplyDelete
  6. @najwa's
    thanks najwa syg :D


    @Ada Mokhtar
    suria pn mls, tp dah takut membazir brg belasah jgak buat, senangggg sgt :) u should try :)


    @Cik Jan
    hak3, gebu ye...tp org lain gune chiffon tau, hehehe

    sile2..suria pn amik tutorial kt internet je ;)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)